Cautare
, Contributor

Industrie |
|

Târgul „Simac Tanning Tech” se promovează în București

Una dintre cele mai importante expoziții internaționale de mașini și tehnologii pentru tăbăcării și industria de pielărie - încălțăminte - „Simac Tanning Tech”- este prezentată în cadrul unei etape de promovare, ce are loc anul acesta la București.
industrie_pielarie

Evenimentul, organizat cu sprijinul Biroului ICE- Agenția Italiană de Comerț Exterior din București, reprezintă o oportunitate pentru companiile participante de a se face cunoscute și a descoperi noi tehnologii. Ediția 2016 a Simac Tanning Tech se va ține anul acesta pe o suprafață netă de 15.000 mp și va prezenta produsele a 245 de societăți expozante din Belgia, Brazilia, China, Franța, Germania, Grecia, Olanda, Japonia, Italia, Portugalia, Spania, România, Elveția, Taiwan, Turcia și Marea Britanie. De asemenea, sunt așteptate 29 de delegații străine, care provin, în afară de Europa de Est, din Asia, Africa, America centrală și de Sud. Târgul „Simac Tanning Tech” se va desfășura la Milano în perioada 23-25 februarie 2016. 

O formulă de succes care va fi re-propusă expozanților și vizitatorilor Simac Tanning Tech și anul acesta este personalizarea itinerariului târgului („My Fair”) și spațiu de networking pentru operatori și ziariști („The Leather Square”).

România se află pe locul 11 la nivel mondial printre țările de destinație a mașinilor italiene pentru tăbăcării, încălțăminte și pielărie și pe locul al doilea pe piața de export pentru mașinile de încălțăminte. Schimburile comerciale dintre Italia și România în acest domeniu s-ar putea traduce în 630 de milioane de euro articole din piele – exporturi și 502 milioane de euro (piele și articole din piele) -importuri din Italia, în primele 10 luni ale anului.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii