Cautare
, Contributor

Travel |
|

Târgul de Turism al României, ediţia de toamnă: cu ce vin nou agenţiile de turism

Joi s-a dat startul reducerilor pentru vacanţele din perioada Sărbătorilor de Iarnă dar şi pentru cele din sezonul estival 2015, iar agenţiile se întrec în oferte speciale şi reduceri. Iar estimările legate de venituri sunt şi ele pe măsură.
travel

Aproape 300 de companii din 12 ţări sunt prezente începând de joi până duminică la Târgul Naţional de Turism al României, cel mai important eveniment de profil al industriei de turism. De la destinaţii pentru toate buzunarele la cele exclusiviste, agenţiile de turism se întrec în promovarea celor mai bune oferte.

La deschiderea oficială a Târgului de Turism a participat şi ministrul delegat pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri şi Turism, Florin Jianu, care a anuţat că potrivit statisticilor, „în 2014, până în acest moment, România înregistrează o creştere de 11% în ceea ce privește numărul turiștilor străini raportat la anul 2013”.

Pe de altă parte, şi românii sunt tot mai tentaţi să aleagă, pentru vacanţa de iarnă, destinaţii din ţară. Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural (ANTREC) vine cu oferte pentru petrecerea Sărbătorilor de iarnă cu preţuri începând de la 100 lei/persoană/zi (servicii de cazare – minim 2 nopţi) în pensiuni de două şi trei margarete.

Cu toate acestea, cele mai multe oferte sunt tot pentru destinaţiile externe, mai ales pentru sezonul estival 2015. Destinaţiile variate din Grecia, Turcia sau Spania, spun reprezentanţii agenţiilor de turism prezente la târg, se numără şi în acest an printre preferatele turiştilor români care profită de ofertele turoperatorilor pentru vara anului viitor, mai ales că tot mai mulţi le oferă posibilitatea de a plăti în rate. Şi pachetele pentru aceste destinaţii sunt atractive căci pornesc de la aproximativ 100 de euro, dar pot însă ajunge la peste o mie de euro în funcţie de preferinţele turiştilor.

Târgul de Turism al României are loc la Romexpo, în perioada 13-16 noiembrie.

Citiţi şi

Prestige Tours : Servicii VIP pe destinația Antalya, pentru vara anului 2015

Paralela 45 ţinteşte o creştere cu 30% a vânzărilor la Târgul de Turism

TUI Travel Center estimează vânzări de 250.000 de euro la Târgul de Turism al României

Perfect Tour anunţă reduceri de până la 80% la  Târgul de Turism al României

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii