Cautare
, Contributor

CORONAVIRUS |
|

Târgul de Crăciun din București este anulat

Primarul General al Capitalei, Nicusor Dan: "Nu trebuie să avem un Târg de Crăciun în această iarnă".  
momondo_targ de Craciun_Manchester

Târgul de Crăciun va fi anulat, potrivit declarațiilor Primarului General al Capitalei.

Nu o să avem Târg de Crăciun în această iarnă pentru că suntem într-o situație sanitară excepțională, în care mor medici și personal sanitar. Nu ne permitem să amplificăm această boală, în anii următori când vom fi trecut prin această pandemiei, așa cum se întâmplă peste tot în lume, o să avem Târg de Crăciun în care Primăria va fi într-un parteneriat cinstit comercial cu operatori privați, va pune spațiul la dispoziție, vor plăti o chirie și se vor subcontracta, vor plăti pentru evenimente culturale, e o chestiune comercială, în care niciodată Primăria nu plătește nimic, ăsta este modul în care o să o facem de acum încolo“, a declarat Primarul General al Capitalei, transmite Radio România Actualități.

Ieri, 30 octombrie, au fost înregistrate 6.546 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.  

Noi din punct de vedere sanitar suntem pe marginea prăpastiei, noi Bucureștiul și opinia mea fermă este că nu trebuie să avem un Târg de Crăciun în această iarnă”, a adăugat Nicușor Dan.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii