Cautare
, Staff

ForbesLife |
|

Târgul de Crăciun de la Fundația Calea Victoriei – Cadouri și delicatese culturale

Fundația Calea Victoriei organizează în al patrulea an consecutiv Târgul de Crăciun - Cadouri și delicatese culturale, unul dintre cele mai apreciate evenimente de acest fel din oraș.
Targ Craciun 2017

Sâmbătă și duminică, 16 și 17 decembrie, designeri de obiect, graficieni, ilustratori și diverși artizani aduc în casa de pe Popa Soare 40 daruri felurite. În cele două zile de târg există o reducere de 15% la cursurile Fundația Calea Victoriei din ianuarie, dar și o mulțime de ilustrații, cărți, globuri, cofeturi, jucării, cosmetice naturale sau bijuterii originale.

De asemenea, cursurile lunii ianuarie pot fi oferite și în dar de Crăciun, printr-un Voucher cadou, putându-se adapta în funcție de persoana căreia i se adresează: rudă, prieten sau colaborator. Printre titlurile lunii ianuarie se numără:

Atelier de pictură în ACUARELĂ, Curs de ASTRONOMIE, Curs de FOTOGRAFIE , MEMORIE şi concentrare prin tehnici teatrale, Atelier de SCRIERE PUBLICITARĂ, FEMEILE CELEBRE ALE ROMÂNIEI, Introducere în ISTORIA RELIGIILOR, Atelier de SCENARISTICĂ, Introducere în ISTORIA ARTEI: Antichitate, Renaştere, Modernitate, Atelier de NUTRIŢIE: “Suntem ceea ce mâncăm”, MINDFULNESS: Introducere în arta de a trăi conştient, ARHITECŢII BUCUREŞTIULUI şi clădirile de patrimoniu ale oraşului, Atelier de DICŢIE şi de vorbire, Atelier de autocunoaştere şi comunicare, Echilibrul casei mele, Atelier de FENG – SHUI, Atelier de ACTORIE, Mari PICTORI ROMÂNI, Atelier de MOZAIC, Atelier de SĂPUN NATURAL.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii