Cautare
, Staff

Lifestyle |
|

Târgul „Crăciun cu Tradiție” învie obiceiurile strămoșești născute la sat

Învie Tradiția - magazinul online care susține artizanii români și meșteșugurile autohtone originale, inaugurează primul magazin fizic cu un târg de Crăciun, dedicat artei populare și tradițiilor.
cadouri-autentic-romanesti

Începând de joi, 30 noiembrie, Învie Tradiția invită iubitorii de produse autentic românești în noua sa casă, din Strada Mihai Eminescu, vis-a-vis de Teatrul Metropolis.

Timp de trei săptămâni, până vineri, 22 decembrie, noul sediu va găzdui târgul „Crăciun cu Tradiție”, dedicat artei populare specific românești și practicilor vechi. Târgul propune bucureștenilor o gamă largă de produse meșteșugite de artiști populari, care să le aducă în case un strop din liniștea satului românesc.

„Esența moștenirii noastre culturale acumulate în mii de ani stă în acele tradiții pe care, an de an, le onorăm și le transmitem mai departe. Prin târgul „Crăciun cu Tradiție” vrem să scoatem la iveală ceea ce este autentic românesc și să dăm ocazia oaspeților să se (re)conecteze cu spațiul rural, care a dat naștere acestor frumoase obiceiuri”, a spus Cosmin Cucoș, co-fondator Învie Tradiția.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii