Cautare
, Contributor

Sunt redactor Forbes Romania, coordonator al proiectului Forbes 50 cele mai influente femei din România, scriu despre cariere, educație și servicii medicale.

Afaceri |
|

Târg de articole şi echipamente sportive second-hand la Decathlon

Magazinul de articole sportive organizează Trocathlon, un târg de articole şi echipamente sportive second-hand.

Începând din 12 martie, timp de o lună de zile, Decathlon organizează un târg de articole şi echipamente sportive second-hand destinat tuturor pasionaţilor de sport.Astfel, retailerul intermediază gratuit relaţia dintre potenţialii vânzători sau cumpărători de articole sportive aflate în stare funcţională.

La Trocathlon sunt acceptate articole şi echipamente sportive la mâna a doua, aflate în stare bună, dintr-o gamă variată de discipline sportive, la care clienţii interesaţi participă gratuit. Sunt acceptate articole sportive de la diverşi producători, nu doar cele achiziţionate din magazinele Decathlon.

Clienţii pot verifica produsele înainte de a le achiziţiona înainte, acestea fiind expuse într-un spaţiu special amenajat în magazin. Depunerea articolelor este condiţionată de încheierea unui contract şi semnarea unui regulament, iar produsele sunt verificate de specialiştii magazinului.

Conform regulamentului, clientul care doreşte să vândă vine cu produsul în magazin, stabileşte împreună cu un specialist Decathlon un preţ care să-i crească şansele de vânzare şi îl lasă în magazin pe toată durata târgului.

Produsul este depozitat în condiţii sigure, iar, când va fi vândut, clientul va fi anunţat imediat şi va primi de la Decathlon un voucher cu valoarea preţului de vânzare. Dacă nu se vinde, îl poate lua înapoi sau poate decide să îl doneze unei asociaţii caritabile.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii