Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Taraf TV, televiziunea de manele a familiei Prigoană, se extinde în Europa, America de Nord şi Asia de Sud-Est

Televiziunea de manele şi muzică de petrecere Taraf TV, deţinută de familia Prigoană, care emite în România, va fi difuzată şi în alte ţări din Europa, dar şi în America de Nord şi Asia de Sud-Est, potrivit unei decizii luate în acest sens de CNA, în şedinţa de joi, informează MEDIAFAX.
silviu_prigoana.jpg

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a aprobat, în şedinţa de joi, modificarea licenţei audiovizuale pentru postul de televiziune Taraf TV, pentru extinderea zonei de difuzare în Europa, America de Nord şi Asia de Sud-Est.

Membrii CNA, prezenţi la şedinţă (Monica Gubernat, Florin Gabrea, Valentin Jucan, Gabriel Tufeanu, Radu Herjeu, Dorina Rusu, Răsvan Popescu şi Radu Călin Cristea), au votat în unanimitate modificarea licenţei audiovizuale, în sensul modificării sediului social şi extinderii zonei de difuzare (Europa, America de Nord, Asia de Sud-Est) pentru postul Taraf TV (satelit).

În plus, CNA a hotărât trimiterea unei scrisori de atenţionare pentu Taraf TV, pentru că nu a notificat Consiliul în momentul modificării sediului social.

Deţinătoarea licenţei audiovizuale pentru Taraf TV este compania Real Top Media TV, ai cărei asociaţi sunt: Prigoană Silvius – 30%, Prigoană Honorius Adrian – 30%, Gărduş Rareş Alexandru – 20%, Mihalache Dumitru – 10%, şi Minea Gheorghe – 10%.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii