Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

„Tânăr și neliniștit” revine la PRO 2 cu un sezon în premieră din 16 decembrie

Serialul american „Tânăr și neliniștit” revine la PRO2 din 16 decembrie, de la ora 15:00, cu un sezon în premieră pe micile ecrane din România, informează Media Expres.
 aboneaza-te
Tanar si nelinistit

Lansat inițial în 1973, serialul „Tânăr și neliniștit” a devenit un adevărat fenomen, în cei peste 46 de ani de difuzare având peste 11.500 de episoade. Pe 16 decembrie, PRO 2 începe să difuzeze sezonul cu numărul 23, lansat în SUA în anul 2010, acesta fiind difuzat astfel pentru prima oară la o televiziune din România, notează Media Expres.

În fiecare zi, de luni până duminică, povestea celebrelor familii între care au loc adevărate drame merge mai departe, timp de o oră, de la 15:00.

Serialul a pornit de la povestea a două familii: Brooks și Foster, unii cu o situație materială foarte bună, iar ceilalți nevoiți să trăiască limitat. Ulterior, intriga serialului a fost mutată către familiile lui Victor Newman, John Abbott și Paul Williams. Începând de luni, 16 decembrie, telespectatorii vor afla cum evoluează povestea unora dintre cele mai îndrăgite personaje din istoria serialelor.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii