FacebookTwitterLinkedIn

Ingrediente

400 g tagliatelle Antonio di Vaio

3 linguri ulei măsline

4 căţei usturoi

2 linguriţe boia dulce de ardei

100 ml vin alb

500 g mix de fructe de mare congelate

150 ml smântână de gătit

sare

piper

Mod de preparare

Scoţi fructele de mare din congelator și le lași la dezgheţat în frigider, după care le speli bine. Fierbi tagliatellele Antonio di Vaio conform indicaţiilor de pe ambalaj în multă apă clocotită cu sare.

Încingi uleiul într-o tigaie mai înaltă, adaugi usturoiul zdrobit, boiaua dulce, amesteci și lași 30 de secunde. Pui  fructele de mare, amesteci și mai lași două minute. Torni vinul alb și lași alte două minute, după care adaugi smântâna de gătit, condimentezi cu sare și piper și mai lași 2 minute.

Scurgi pastele, le pui peste sos și amesteci. Le servești calde!