Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Orologerie de lux |
|

Tag Heuer Connected, primul ceas inteligent al mărcii

Tag Heuer a lansat la New York un smartwatch în adevăratul sens al cuvântului, un model cu sistem de operare Android Wear, procesor Intel precum și un ecran de mare rezoluție.  La finalul perioadei de garanție, producătorul permite schimbarea exemplarului cu unul mecanic.  
 aboneaza-te
Tag Heuer

Inspirat de linia Carrera, Tag Heuer Connected este un ceas inteligent cu un ecran digital LCD al cărui diametru măsoară 38 mm și are o rezoluție de 240 ppi. Modelul a fost prezentat ca primul ceas de lux Android Wear datorită unei construcții extrem de solide, cu geam din cristal safir și o carcasă modelată din din titan de gradul 2.

Compania a schimbat inscripția „Swiss Made“ cu cea „Swiss Engineered“, pentru că acum, în locul unui calibru mecanic, inima lui Tag Heuer Connected este procesorul Intel Atom Z34XX, de 1,6 Ghz.  Spre deosebire de multe alte modele smartwatch, ecranul ceasului stă tot timpul aprins, iar utilizatorul poate alege singur una dintre fețele Tag Heuer pe care le dorește. Tag Heuer asigură 26 de ore neîntrerupte de funcționare fără încărcare. Alte funcții includ conectarea cu telefonul mobil (notificări în momentul primirii e-mail-urilor, sms-urilor sau apelurilor), indicarea direcției vântului și a stării meteo, microfon, giroscop etc. În plus, la fel ca orice alt ceas Android, Tag Heuer Connected are acces la o piață de peste 4.000 de aplicații compatibile.

Pentru a liniști fanii care se tem că după doar doi ani ceasul ar putea deveni depășit din punct de vedere tehnic, Tag Heuer asigură schimbarea cu un ceas mecanic.  Doritorii vor trebui însă să plătească încă 1500 de dolari și să ofere modelul digital la schimb.

 

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii