Cautare
, Staff

Bunuri de consum |
|

Taco Bell deschide, pe 12 iulie, cel de-al treilea restaurant din România, în urma unei investiții de 400.000 de euro

Lanțul american de fast-food cu specific mexican Taco Bell, opeprat de Sphera Franchise Group deschide pe 12 iulie cel de-al treilea restaurant din România, în ParkLake Shopping Center din București.
Taco Bell ParkLake Shopping Center

Investiția în noua locație de 225 de metri pătrați este de 400.000 de euro.

Deschiderea restaurantului Taco Bell din ParkLake Shopping Center a creat 30 de locuri de muncă.

Taco Bell a intrat pe piața locală în toamna anului trecut, prima unitate fiind situată în Băneasa Shopping City, în urma unei investiții de 350.000 de euro, urmând ca apoi să mai deschidă încă una în Mega Mall.

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din domeniul food service din România şi deţine companiile care operează în sistem de masterfranciză brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery şi Taco Bell.

În prezent, sunt peste 360 de restaurante Taco Bell în 27 de țări din afara Statelor Unite, iar obiectivul de extindere internațională a brandului vizează 1.000 de locații până în 2022. Compania și francizele sale operează peste 7.000 de restaurante care generează vânzări de peste 9 miliarde de dolari. Obiectivul brandului este acela de a deveni o companie cu vânzări globale de 15 miliarde de dolari și cu 9.000 de restaurante la nivel mondial, până în 2022.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii