Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Telecom |
|

T-Systems, divizia de servicii IT a grupului Deutsche Telekom AG, va concedia 5.600 de angajați din Germania

T-Systems, divizia de servicii IT a grupului german Deutsche Telekom AG, a anunţat luni că a ajuns la un acord cu liderii de sindicat privind concedierea a 5.600 dintre cei 17.000 de angajaţi din Germania, ca parte a strategiei directorului general al companiei, Adel Al-Saleh, de a o readuce pe profit, transmite Reuters, preluat de Agerpres.
Deutsche Telekom AG

T-Systems a fost ani de zile o divizie cu probleme a celui mai mare grup de telecomunicaţii din Europa, marjele sale de profit fiind mereu sub presiune.

Acordul, semnat după luni de negocieri laborioase, reprezintă o victorie pentru manegerul american Adel Al-Saleh, adus anul acesta pentru a redresa T-Systems.

„Acum este clar ce măsuri vom implementa”, a anunţat un purtător de cuvânt al companiei, precizând că primele înştiinţări privind concedierile vor fi trimise angajaţilor săptămâna viitoare.

De asemenea, va fi redus numărul angajaţilor din afara Germaniei şi în viitoar se vor face angajări doar din Ungaria, Slovacia şi India. În prezent, T-Systems are la nivel mondial circa 37.500 de angajaţi.

VEZI AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR DE FILME ȘI SERIALE – AUGUST 2018

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii