FacebookTwitterLinkedIn

Rețeaua locală de puncte de colectare Synevo a crescut cu 25% anul acesta, compania având o prezență  în 32 de județe diferite din țară, respectiv 41 de orașe.  

Punctul de recoltare din Drobeta-Turnu Severin este amplasat în apropierea Spitalul Județean de Urgență, respectiv pe Bulevardul Mihai Viteazu, numărul 25B.

Synevo mai deține în regiunea Oltenia un laborator la Craiova și șapte centre de recoltare în Craiova, Slatina, Râmnicu Vâlcea și Oltenița. Grupul Medicover, din care face parte Synevo, și-a consolidat anul acesta prezența în regiunea Olteniei prin achiziția Centrului Medical Phoenix, operator privat care deține o rețea de opt centre medicale în Craiova, Târgu Jiu, Slatina, Calafat și Drăgășani.

„Synevo România este într-o etapă de extindere teritorială pentru a îmbunătăți accesul pacienților la servicii de laborator performante, utilizând tehnologii de ultimă generație. Dorim să oferim cele mai bune soluții de diagnostic pentru pacienții din fiecare județ din zona de Sud si nu numai din întreaga țară. În același timp, am continuat să investim în achiziția unor echipamente de laborator de ultimă generație, precum și în extinderea portofoliului de servicii pe zona de genetică și histopatologie”, a declarat Andrei Sevcenco, Director Regional Zona Sud Synevo România.

Synevo România este cel mai mare furnizor de servicii de diagnostic și de laborator din România. După primele nouă luni de activitate compania a raportat venituri totale de 39,4 milioane de euro.