Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Leadership |
|

Swimathon devine SwimAtHome, cu „înotători” fundraiseri virtuali

Ediția a 8-a Swimathon București, cel mai mare eveniment de strângere de fonduri prin înot, devine #SwimAtHome. „Înotătorii” virtuali se mută din bazinul cu apă în mediul online, cu scopul de a strânge fonduri pentru proiectele comunitare înscrise.  
 aboneaza-te
swimathon bucuresti

25 de ONG-uri sau grupuri de iniţiativă participă cu un proiect din comunitate adaptat la contextul actual, iar companiile şi „înotătorii” virtuali pot alege pentru ce cauze se implică, în secțiunea de proiecte a site-ului Swimathon. Misiunea „înotătorilor” virtuali este de a da de veste în comunitate, astfel încât oamenii să devină donatori susținători. Fundraiserii se pot înscrie pe website până pe 18 iunie, în secțiunea dedicată din meniu pentru înscriere înotător sau înscriere echipă.

Printre proiectele din acest an, se numără Asociația Dăruiește Aripi, care a strâns cele mai multe fonduri la ediția precedentă Swimathon. Asociația acoperă tratamente la domiciliu pentru copii cu boli grave din toată Dobrogea. Fundația Inimă de Copil încurajează prin burse copiii din familii vulnerabile să continue școala și să ajungă la liceu. Asociația Zi de BINE, inițiată de Melania Medeleanu, va trimite în Moldova o echipă formată din voluntari actori și medici care se vor juca cu copiii și îi vor învăța lucruri esențiale despre importanța igienei.

Evenimentul este organizat de Fundația Comunitară București din 2013. Peste 500.000 de euro au fost strânși până acum pentru aproape 150 de proiecte.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii