Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

ForbesLife |
|

Swarovski lansează noua colecție primăvară-vară 2016

Nuanțele sclipitoare de turcoaz, aquamarin și roz aprins sunt culorile dominante ale noii colecții Swarovski primăvară-vară 2016, inspirate din frumusețea mărilor și oceanelor.
aadsd

Cu nuanțele și formele dramatice ale florii acvatice, colecția se remarcă prin îndrăzneală, aducând un plus energie oricărei ținute. „Marea este o sursă interminabilă de frumusețe, reprezentând inspirația perfectă pentru colecția de bijuterii primăvară-vară.

swarovski.jpeg

La fel, fiecare piesă are o eleganță sofisticată, feminină, perfectă pentru aproape orice ocazie”, spune Nathalie Colin, Creative Director Swarovski.

Stilul de primăvară debutează cu un mix între două piese consacrate, brățările Stardust și Slake, ce se regăsesc acum într-una singură, disponibilă într-o varietate de nuanțe. Brățările pot fi purtate împreună pentru a crea un vârtej de culoare sau utilizate individual pentru a adăuga un strop de strălucire la orice ținută.

O piesă cheie a brățării este și The Slake Dot, cristalul tăiat într-un mod unic pentru a conferi efecte uimitoare.

Odată cu venirea verii, Swarovski sărbătorește viața la mare prin culori îndrăznețe și forme geometrice. sdsColecția este formată din linii curbate, în forma stelei de mare, alături de forme tăioase, cleme ascunse și pandantivele glamour. Pentru un impact surprinzător, colierul Eminence cu cristale suprapuse folosește tehnica Pointiage, oferind un look contemporan.

El poate fi purtat cu o ținută albă, pentru un efect deplin, sau cu unul dintre tonurile sale, pentru a atrage atenția asupra culorii preferate. Nathalie propune asocierea de stiluri delicate și izbitoare, pentru a crea un aspect distinct. „Îmi place să asortez un inel îndrăzneț cu ceva fin sau să port mai multe inele ce se asortează cu nuanțele colierului”, spune ea.Pentru un look cu adevărat sofisticat, creatoarea pariază pe asocierea dintre colier și inelul de cocktail Euphory, un simbol al calității. Cu un suport metalic, nuanțe de ametist și smarald, inelul are un touch modern, glamour. Este perfect pentru o zi în oraș sau o seară elegantă, dar se poate adapta cu ușurință oricărui eveniment.

Alături de noua colecție primăvară-vară, Swarovski continuă să ofere și bijuterii pentru ocazii speciale sau ceremonii de sezon. Colecția pentru Valentine s Day aduce pandantivul Cupidon, ce oferă cristale și aur roz, ce conferă feminitate. Celelalte seturi de cadouri, inclusiv colierul Dear și Exist, ce au câte un pandantiv cu semnul infinitului,  pot fi purtate împreună pentru un ton modern sau individual, pentru un look delicat. Mamele se pot aștepta, de asemenea, la un tratament elegant în acest sezon, cu o frumoasă colecție de inspirație „perla”, un cadou perfect pentru Ziua Mamei. Swarovski oferă cadouri perfecte pentru orice ocazie acest sezon și va continua să-și impresioneze fanii. De la inimioare soft, strălucitoare, până la perle briliante, există, cu siguranță, bijuteria perfectă pentru persoana dragă.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii