FacebookTwitterLinkedIn

SWAN Office & Technology Park reprezintă investiţia companiei londoneze Chayton Capital LLP şi a fost inaugurat în cel de-al doilea trimestru al anului 2011, în zona de nord a Capitalei. SWAN este primul proiect de birouri din România care a obţinut certificarea verde Post-Construcţie, în conformitate cu reglementările BREEAM Europe 2009 (calificativul “Foarte Bine”).

Clădirile ”verzi”: prietenoase cu mediul sau cu buzunarul proprietarului?

“Imobiliarele și construcțiile sunt două dintre domeniile ce au resimțit cel mai puternic efectele crizei economice. Tocmai de aceea înregistrăm multe intrări în insolvență în rândul dezvoltatorilor imobiliari. Apreciem însă că, la fel ca în cazul proiectului Alia Inmobiliaria care a înregistrat un real succes după întrarea în insolvență, și în cazul Swan Property insolvența este o oportunitate care va permite reorganizarea rapidă a activității companiei pentru a-i echilibra activitatea” a declarat Andreea Anghelof, Managing Partner al CITR.

TOP 10 cele mai scumpe chirii din lume la spații de birouri

 Cu o suprafaţă totală de 29.124 de metri pătrați, SWAN Office & Technology Park a fost recunoscută recent drept „Clădirea de Birouri a Anului“ şi „Proiectul Imobiliar al Anului“ în cadrul galei de premiere EuropaProperty SEE Awards.