Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Leadership |
|

Cristian Popescu Piedone a demisionat

Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, căruia zeci de mii de oameni i-au cerut în stradă să să plece, în uirma tragediei din clubul Colectiv, a demisionat și el, au declarat surse oficiale pentru Mediafax.   
Cristian Piedone Popescu

Cristian Popescu Piedone a renunțat la funcția de primar al Sectorului 4.

Miercuri seară, peste 25.000 de bucureșteni au protestat în Capitală, în urma tragediei produse în clubul Colectiv, cerând demisia primarului Piedone, pe care îl fac responsabil de tragedia din Clubul Colectiv, aflat în Sectorul 4, care funcţiona fără autorizaţii.

Sâmbătă, la o zi de la tragedie, după ce Read Arafat anunţa că localul Colectiv nu avea autorizaţii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, Piedone spunea că nu are ce să-şi reproşeze şi că, din punctul de vedere al primăriei, Clubul Colectiv a funcţionat legal, controalele inspectorilor săi desfăşurându-se înainte de ora 16.30, în cadrul programului de lucru, nu seara şi noaptea, când clubul are activitate.

În urma incendiului izbucnit vineri seară în Clubul Colectiv, 32 de persoane şi-au pierdut viaţa, iar alţi aproximativ 200 au fost răniţi. Ultimul bilanţ transmis miercuri arată că la acest moment în spitalele din Capitală mai sunt internate 133 de victime ale tragediei din Colectiv.

Cristian Popescu Piedone este primar al Sectorului 4 al Capitalei din 2008.

Anunțul a fost făcut la câteva ore după ce premierul Victor Ponta a demisionat. 

Foto: Facebook

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii