Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering important Real Estate and Economic news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @andreea__gutu or drop me an email at andree...

Afaceri |
|

SURSE: Compania de investiții Felinvest SA, controlată de Octavian Buzoianu, investește 6 mil. euro într-un nou campus de business

Felinvest SA este o societate de investiții imobiliare, controlată de omul de afaceri clujean Octavian Buzoianu.
Cluj Business Campus

La finalul anului trecut, Felinvest SA a finalizat proiectul Cluj Business Campus, după o investiție totală de 27 de milioane de euro. Doar în etapa finală a proiectului, ce presupune o clădire mixtă cu spații de birouri clasa A și 90 de apartamente, societatea a investit 13 milioane de euro.

În total, Cluj Business Campus (CBC) are o suprafață de peste 30.000 mp care cuprinde birouri clasa A, apartamente, dar și un bistro, un teren de sport, o sală de fitness, un incubator de afaceri, un parc, o grădiniţă şi o şcoală cu predare după curriculum internaţional.

Potrivit surselor Forbes, Felinvest SA va demara într-o lună construcția unui nou campus de business, în comuna Jucu, județul Cluj. Suprafața proiectului este de 90.000 mp și va necesita o investiție de 6 milioane de euro, fără teren, acesta fiind concesionat.

Momentan, compania așteaptă să primească autorizația de construire.

Noul campus, care va fi finalizat în vara lui 2022, cel mai târziu în toamnă, are o suprafață închiriabilă de 6.000 mp, din care 3.000 reprezintă spații de birouri, restul fiind alocați pentru centre comerciale, well-being și alte facilități.

De asemenea, Felinvest SA are în plan și construcția unui complex de 80 de case tot în comuna Jucu, au mai precizat surse din piața imobiliară. Pentru acesta complex, societatea de investiții imobiliare e în faza de elaborare a PUZ-ului.

Felinvest SA a finalizat 2020 cu o cifră de afaceri de 45 milioane de lei, în creștere cu 250% comparativ cu 2019. Profitul net al companiei a crescut cu aproximativ 120% anul trecut, la circa 7,5 milioane de lei.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii