Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering important Real Estate and Economic news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @andreea__gutu or drop me an email at andree...

Imobiliare |
|

SURSE Carrefour, Mega Image și Lidl vor închiria o suprafață totală de circa 7.000 mp în noul centru comercial din Cosmopolis

Opus Land este dezvoltatorul ansamblului rezidenţial Cosmopolis din Bucureşti.
retaileri

Carrefour, Lidl, Mega Image sunt în negocieri pentru a închiria o suprafață totală de aproximativ 7.000 de metri pătrați în noul centru comercial din cadrul ansamblului rezidențial Cosmopolis, au declarat surse din piață pentru Forbes România.

Se pare că și retailerul Kaufland ar avea rezervată o suprafață de circa 2.500 mp, însă momentan se află în negocieri cu dezvoltatorul.

Cosmopolis este cel mai amplu ansamblu rezidențial din România, cu peste 4.300 de locuințe livrate, o comunitate cu peste 13.000 de locuitori și o investiție generală totală care depășește 360 de milioane de euro, aceasta fiind una dintre cele mai mari investiții într-un proiect imobiliar local.

Pentru 2021, dezvoltatorul are în plan finalizarea a circa 500 de noi unități și triplarea suprafeței centrului comercial din cadrul proiectului, până la 14,000 de metri pătrați suprafață închiriabilă.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii