Cautare
, Contributor

Servicii Financiare & Imobiliare & Auto

Imobiliare |
|

Superbet, cel mai mare operator de pariuri sportive din România, își va muta birourile în clădirea One Cotroceni Park

One United Properties anunță semnarea contractului de închiriere cu Superbet, cel mai mare operator de pariuri sportive din România, pentru un spațiu de birouri cu o suprafață totală de 8.206 metri pătrați, în clădirea One Cotroceni Park.
OCP_4

Prima fază de birouri din cadrul proiectului One Cotroceni Park a depăşit în acest moment un grad de închiriere de 72% și va fi livrată la finalul acestui an. Totodată, dezvoltatorul a început lucrările și la cea de-a doua fază a componentei office a proiectului.

„Superbet se numără printre companiile care au ales să pună accent pe îmbunătățirea mediului de lucru post pandemie odată cu relocarea birourilor în clădirea pe care o dezvoltăm la One Cotroceni Park. În plus, 72% din faza 1 a proiectului este deja închiriată, ceea ce ne arată că multe companii au realizat că biroul este o piesă esențială în întreg angrenajul organizației și sunt dispuse să investească în spații moderne, cu certificare, cu tehnologie de ultimă oră, acces la facilități precum galerie comercială, zonă rezidențială, stație de metrou”, spune Mihai Păduroiu, CEO Office Division One United Properties, subliniind totodată importanța principiului „work near home” (munca în apropiere de casă), ce câștigă teren. One Cotroceni Park va include şi o componentă rezidenţială cu aproximativ 754 de apartamente, ce va fi dezvoltată în mai multe faze.

Proiectul mixt One Cotroceni Park este conceput într-o abordare holistică de tipul Live / Work / Play, oferind atât angajaților, cât și viitorilor rezidenți facilități integrate, de la spații comerciale, de retail sau dedicate sportului și mișcării în aer liber. Proiectul va fi dezvoltat pe o suprafață de 5,8 ha: 20.000 mp alocați spaţiilor de retail, 74.000 mp GLA dedicaţi business park-ului și o componentă rezidenţială cu aproximativ 754 de apartamente.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii