Cautare




, Contributor

Rețete |
|

Supă-cremă  de  dovleac  cu  mango

Zilele reci de toamnă pot deveni mai plăcute dacă te răsfeţi cu preparate delicioase  pregătite din legumele și fructele acestui anotimp.  Noi am pregătit pentru voi două meniuri cu vedetele toamnei: dovleacul, conopida și mărul! Acum, supă-cremă de dovleac cu mango. O combinație pe care dacă nu ați încercat-o, acum este momentul!  
shutterstock_1807659550

Ingrediente

1 kg dovleac

1 morcov mare

2 cepe potrivite

2 cartofi medii

50 g de unt

250 ml smântână dulce

1 bucată mango mai mare

sarepiper

seminţe de dovleac și crutoane pentru servit

Mod de preparare

Cureţi legumele și dovleacul. Le tai cuburi și le pui într-o oală. Adaugi mango taiat cubuleţe sau felii, acoperi totul cu apă și le fierbi până când legumele se înmoaie. Dacă scade apa, mai adaugi puţină cât să fie acoperite legumele.
Scurgi legumele, dar supa nu o arunci, introduci blenderul în oală și mixezi până obţii un piure fin.

Adaugi în supă untul, smântâna lichidă, sare, piper, după gust, și omogenizezi. Diluezi piureul cu supa oprită până ajungi la consistenţa dorită.

Servești supa caldă, cu seminţe de dovleac deasupra și crutoane!

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii