Cautare
, Staff

ForbesLife |
|

„Sunetul AVINCIS” alături de Alexandru Tomescu

AVINCIS, unul dintre cei mai reputați producători de vin premium din România, alături de Alexandru Tomescu, cel mai cunoscut violonist român contemporan și Omar Massa, virtuoz al bandoneonului originar din Argentina, au lansat discul de muzică clasică „Sunetul AVINCIS”.
Alexandru Tomescu 1

„Sunetul AVINCIS” este o noutate, pentru că fiecărei piese muzicale i se asociază un anumit vin de la crama AVINCIS. Discul conține 12 piese, în care sunt explorate atât piese din celebrul repertoriu sud-american de tango, cât și lucrări clasice, foarte cunoscute, dar care au primit o dinamică și o culoare cu totul noi, datorită bandoneonului lui Omar Massa.

„Ideea acestei asocieri mi-a venit în mod absolut firesc: la sfârșitul fiecărei zile de înregistrări avea loc și o mică sesiune de degustări de vinuri. Foarte repede mi-am dat seama că muzica o simți și o auzi altfel atunci când este însoțită de vinul potrivit”, a menționat Alexandru Tomescu.

Omar Massa

 

„Este o adevărată onoare pentru noi să colaborăm împreună cu Alexandru Tomescu și Omar Massa, doi muzicieni pe care îi admirăm foarte mult, pentru a da naștere, în premieră pentru România, unui proiect de suflet, «Sunetul AVINCIS». Muzica şi vinul creează deopotrivă experienţe senzoriale și sufletești, în strânsă legătură una cu cealaltă, iar melodiile de pe acest disc sunt cea mai bună dovadă în acest sens. Proiectul reprezintă un alt pas important pe care AVINCIS îl face în susținerea domeniului culturii și al artelor”, a declarat Andreea Micu, proprietar al cramei AVINCIS.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii