FacebookTwitterLinkedIn

Seria „The Red Road” a avut premiera anul trecut în aprilie și descrie ancheta unei crime din New Jersey-ul zilelor noastre, care conduce într-o pădure unde trăiesc membrii unui trib de indieni americani avându-l ca figură centrală pe actorul Jason Momoa, cunoscut pentru rolurile sale în filmele SF Stargate Atlantis și din seria HBO „Game of Thrones”.

Scenariul pentru „The Red Road” a fost scris de Aaron Guzikowski și a fost produs de Sarah Condon. Serialul îi are ca producători executivi pe Guzikowski şi Condon, și pe Randall Einhorn (“Fargo”, “Wilfred”).

Sezonul al doilea al “The Red Road” completează gama de scenarii originale ale Sundance TV, printre care al treilea sezon ce urmează a fi difuzat din serialul “Rectify” (prima serie originală produsă de Sundance TV), “Babylon”, care se difuzează în prezent pe Sundance TV şi cel mai nou câştigător al premiului Globul de Aur, “The Honorable Woman”.

Sundance TV s-a lansat în anul 1996 la inițiativa actorului Robert Redford și aparține în prezent companiei de cablu din New York AMC Networks Inc. AMC Networks International – Central Europe este o unitate de operare a AMC Networks International ce distribuie 12 branduri de televiziune din 4 genuri – sport: Sport1, Sport2, SportM; copii: Minimax, Megamax; infotainment: Spektrum, TV Paprika, Spektrum Home; filme: AMC, Sundance Channel, Film Mania, Film Café. Televiziunile sunt disponibile inclusiv în format HD, la cerere (Video On Demand) și pe dispozitive mobile.

În România, serviciile de Marketing şi distribuţie pentru AMC Networks sunt efectuate de Tematic Cable SRL.