Cautare
, Contributor

Forbes.com

Media şi entertainment |
|

“Suleyman Magnificul”, pe primul loc în topul audiențelor

Suleyman_Magnificul_Kanal_D.JPG
Serialul “Suleyman Magnificul – sub domnia iubirii” a plasat Kanal D, luni 28 ianuarie, pe primul loc în topul audiențelor, în intervalul 20:00 – 22:30, cu un rating de  9,8% și o cotă de piață de 17,4% , pe targetul All Urban, conform datelor furnizate de Kantar Media România.

1.898.000 de români au urmărit Kanal D în intervalul 20:00 – 22:30, iar minutul de aur, înregistrat la 21:14, a adunat în fața micilor ecrane 2.367.000 de telespectatori.

Kanal D România este parte din Dogan Media International – subsidiara grupului Dogan Yayin Holding (DYH), lider pe piață de media în Turcia.

Kanal D este postul de televiziune cu cea mai dinamică creștere de la lansarea pe piață până astăzi, conform statisticilor, iar acest lucru îl face pe președintelui Kanal D, Haluk Ziya Kurcer să exulte de bucurie.

În ceea ce priveşte evoluţia pieţei de media, Kurcer este foarte rezervat, chiar pesimist. Spune cu regret că, dacă la sfârșitul anului 2008, piața TV atingea 330 milioane de euro, acum aceasta aproape s-a înjumătățit. Nu vede semne pozitive nici pentru următorii ani.

DYH are în portofoliu său: cele mai importante cotidiene din Turcia "Milliyet" și "Fanatik", cele mai vizionate posturi TV (printre care Kanal D, Star TV și CNN Turk), numeorase stații radio și case de producție audio, video și print.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii