Cautare
, Contributor

Hobby |
|

Succesul din pasiune: Marina Beatris Osman, pasionată de karate

Acești copii - unii mai mari, alții mai mici - toți ambițioși, hotărâți, talentați și fericiți că-și pot urma pasiunea! E frumos să-i vezi visând la viitor cu ochii larg deschiși și picioarele bine așezate pe pământ. Medaliile, trofeele și titlurile obținute până în prezent sunt doar începutul unui drum lung și remarcabil. Că vor ajunge departe, n-avem nicio îndoială!  Acum, Marina Beatris Osman, pasionată de karate.
Marina Osman_3

Marina are 17 ani, iar jumătate din ei i-a dedicat karate-ului.  De-a lungul timpului a participat la numeroase Competiții Naționale și Internaționale unde a reușit să obțină rezultate foarte bune. Visul Marinei nu este doar acela de a deveni o mare sportivă, ci și un om bun. Ce frumos!

„Mă numesc Osman Marina Beatris, iar pasiunea mea este karatele. Am încercat mai multe sporturi, însă, în momentul în care am intrat pentru prima dată în sala de karate, am simțit că aici îmi este locul. Karatele reprezintă foarte mult pentru mine. De fiecare dată intru în sala de antrenament cu cea mai mare plăcere. Doar aici toate problemele și gândurile care nu țin de competențele sportive sunt date uitării.

Sunt elevă în clasa a XII-a la un liceu cu profil sportiv. Am ales acest drum pentru a mă dedica 100%  pasiunii mele. Dintotdeauna am reușit să găsesc un echilibru între activitatea școlară și cea sportivă. Părinții și de cei doi antrenori ai mei,  Gheorghe Florian și Apetre Ciprian, m-au susținut de la bun început, iar eu le sunt recunoscătoare pentru sfaturile și gândurile bune pe care mi le-au oferit. Cu toate acestea, unul dintre cele mai importante roluri pentru ceea ce sunt astăzi ca sportivă îl deține bunica mea și simt nevoia să-i mulțumesc pentru tot sprijinul și atenția acordate.

De-a lungul timpului, am  obținut numeroase medalii. Una dintre cele mai mari realizări este, însă, participarea la Balcaniada din Slovenia unde am obținut locul 5 la categoria mea. Un alt rezultat semnificativ îl reprezintă participarea la Campionatul European din Macedonia, de unde și m-am întors cu patru medalii de aur, deși am participat la o categorie de vârstă mai mare.

Timpul liber mi-l petrec cu familia și prietenii. Îmi place să citesc, să  mă plimb și să mă uit la seriale. Îmi doresc să ajung o mare sportivă, dar și un om bun. Iar modelul meu  pe plan sportiv este Terliuga Azbelica.

Visul meu este să ajung numărul 1 în Premier League la categoria mea.“

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii