Cautare
, Contributor

Hobby |
|

Succesul din pasiune: Charlize Maalouf, pasionată de muzică

Acești copii - unii mai mari, alții mai mici - toți ambițioși, hotărâți, talentați și fericiți că-și pot urma pasiunea! E frumos să-i vezi visând la viitor cu ochii larg deschiși și picioarele bine așezate pe pământ. Medaliile, trofeele și titlurile obținute până în prezent sunt doar începutul unui drum lung și remarcabil. Că vor ajunge departe, n-avem nicio îndoială!  Acum, Charlize Maalouf, pasionată de muzică.
Charlize3

Charlize cântă de dinainte de a vorbi fluent în propoziții. Acum are 11 ani și obișnuiește să  combine mai multe limbi și stiluri muzicale într-o melodie. Pe lângă diverse trofee și premii în domeniu, se mândrește cu o binemeritată medalie de argint obținută în cadrul Campionatului Mondial de Arte din Hollywood, ediția 2020. Charlize visează să poată cânta pentru cât mai mulți oameni, pe gustul, emoția și sufletul lor.

„Numele meu este Charlize Maalouf. Sunt jumătate româncă, jumătate libaneză și m-am obișnuit deja cu întrebarea: „De unde ești? Pari exotică!”

Moștenesc tenul măsliniu al bunicii mele din Liban, dar și pasiunea ei pentru muzică. Cântă excepțional, atât ea, cât și fiica ei – soprană în Franța acum. Cred că tot văzându-le pe ele cântând, am început și eu de foarte mică să cânt. Mami spune că la doi ani nu vorbeam foarte bine în propoziții, dar cântam melodii întregi fără greșeală.

Părinții mei m-au încurajat să cânt. Astfel, am participat la multe evenimente, am jucat în piese de teatru, reclame, am dat interviuri pentru televiziuni, am făcut parte din multe reportaje, am dansat și am cântat într-o trupă.

Anul trecut am reușit să obțin rolul zebrei din musicalul Madagascar Jr., de la Opera Comică pentru Copii. Această experiență m-a făcut să mă îndrăgostesc total de muzică și de actorie. Le mulțumesc din suflet tuturor celor din echipa musicalului! Am conștientizat că e nevoie de multă muncă, nu doar de talent. Așa că am început serios orele de canto cu draga mea profă Ava Avarvari și rezultatele au început să apară. Doar anul acesta, am câștigat șase trofee, la competiții de muzică naționale și internaționale, și multe premii întâi.

Cel mai important premiu de anul acesta este medalia de argint la Campionatul Mondial de Arte, din Hollywood, USA, unde au participat sute de țări și mii de concurenți.

Cred că ceea ce mă definește este faptul că iubesc să combin în muzică mai multe culturi și stiluri. Eu sunt vorbitoare nativă de arabă și engleză; îmi este ușor să cânt în aceste limbi, dar și să le mixez.

Ups! Era să uit! Tot de anul acesta, am început să și dublez desene animate! Este minunat!

În rest, sunt un copil ca oricare altul. Mă joc în fiecare zi cu prietenii mei afară. Îmi place să înot, să merg cu bicicleta și să îmi plimb cățelul meu cel zăpăcit.

Îmi doresc o carieră în muzică. Nu știu dacă este greu sau ușor… eu voi munci mult, pentru că asta ține de mine.“

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii