FacebookTwitterLinkedIn

Forbes România lansează în luna octombrie seria de conferințe “Successful Me – Viitoarea generație Forbes 500 Miliardari”, o metodă eficientă de valorificare a serilor de miercuri. Punctul de plecare al conferințelor va fi tendința angajaților din corporații de a renunța după o vreme la joburile lor solicitante și repetitive, în favoarea unui business personal, bazat pe creativitate și imaginație.

Învață din experiența și poveștile speakerilor că se poate face business aici și acum și că succesul nu este o iluzie!

Forbes România îți propune o serie de 5 conferințe, 25 de povești de succes, o sursă utilă de networking și cantitatea exactă de motivație de care aveai nevoie.

În fiecare miercuri din luna octombrie, de la ora 19.00. Prima conferință va avea loc pe 2 octombrie.

Lista speakerilor îi include pe:

Ion si Dana Georgescu (au renunțat la joburi în corporații pentru a crea proiectul “MOARA DE HARTIE”, la Comana)

Mihaela & Paul Oppenkamp (au renunțat la joburi de vis pe yacht-ul rezidențial “THE WORLD” pentru a-și deschide un restaurant cu gastronomie moleculară în Centrul Vechi)

Mirela Bucovicean (a creat de la zero primul magazin online românesc dedicat designului autohton, care a crescut de la 5.000 de euro la  sute de mii în doar trei ani)

Dana Tudor (a lăsat arhitectura în plan secund pentru un business cu bijuterii: Alliage)

Anca Vintilă Dragu (a renunțat la un job de perspectivă într-o companie multinațională pentru a se dedica picturii pe porțelan)

Georgiana Chitac (a renunțat la ideea unui job într-o companie mare pentru a se dedica ilustrațiilor de cărți pentru copii)

Manuela Paraschivescu (a renunțat la un job în comunicare pentru a urma cursurile prestigioasei școli de gastronomie Ferrandi, din Paris)

Dhaniel Nora (a renunțat la bancă, apoi la un job de viitor într-o companie multinațională pentru a crea aranjamente florale originale)

Sherif Abdalla (a studiat literatură în Irak, dar a ajuns cel mai mare specialist al cafelelor de specialitate din România)

Radu Tănase (a renunțat la o carieră în lux pentru a crea un nou concept de fast food, cel de bun gust)

Accesul la seria de conferințe “Successful Me – Viitoarea generație Forbes 500 Miliardari”, susținută de Business Academy se face exclusiv prin plata taxei de participare.

Taxa pe participare pentru o conferință este de 30 de euro.

Prețul pachetului de 5 conferințe este de 100 de euro și include o reducere de 10% din prețul seriei de evenimente “Primul Milion”.

Reducerea “early bird” este de 50% și este valabilă la achitarea până la 15 septembrie a pachetului de 5 conferințe.

Cadou “sub 30” – un abonament pe 12 luni la revista Forbes România pentru cei care au sub 30 de ani.

Plata se face prin transfer bancar/mandat postal – plata în lei la cursul BNR din ziua respectivă în contul IBAN RO61 BACX 0000 0007 2778 1004 deschis la Unicredit Țiriac Sucursala Dristor, titular BP Publishing Media Srl.

Pentru alte informații și înscrieri, vă rugăm să o contactați pe Paula Csatlos la paula.csatlos@forbes.ro sau 0744.609.171