Cautare
, Contributor

Servicii Financiare & Imobiliare & Auto

Afaceri |
|

Subway se extinde cu un nou restaurant în Bistrița, în urma unei investiții de 250.000 de euro

Restaurantul Subway din Bistrița a fost construit în doar trei luni și jumătate, investiția totală fiind de 250.000 euro, în acest buget fiind incluse construcția clădirii precum și amenajarea și utilarea restaurantului cu toate echipamentele necesare operării.
Subway

Numărul restaurantelor Subway în România a ajuns la 38.

„Deși este o perioadă foarte dificilă și instabilă pentru domeniul nostru de activitate, continuăm planul de expansiune în România și deschidem un nou restaurant Subway în stația de carburanți Petrom Viișoara, Bistrița”, a declarat Andrei Trifan, Business Development Agent pentru zonele din afara București-Ilfov.

Într-o perioadă în care în zona Horeca sunt disponibilizări masive, prin acest restaurant, Subway a creat 15 noi locuri de muncă.

„Sănătatea și siguranța personalului și a oaspeților noștri a fost întotdeauna o prioritate pentru noi. Urmăm standarde operaționale foarte stricte”, a declarat Rumen Radev, Business Development Agent pentru zona București-Ilfov.

Obiectivul Subway pentru anul următor este să continue deschiderea de restaurante Fresh Forward Decor, primele locații fiind Petrom Sibiu, Petrom Afumați și Centrul Comercial Afi Ploiești.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii