Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Tech |
|

Subway Romania lansează o aplicație mobilă pentru catering

Subway  România lansează o aplicație mobilă disponibilă gratuit pentru iOS și Android, care oferă clienților posibilitatea de a comanda produsele lor preferate și de a le primi la domiciliu sau la birou.
Subway.jpg

În prima etapă, aplicația va fi  disponibilă în patru locații din zona de Nord a Bucureștiului, Cluj-Napoca și Timișoara, urmând ca în acest an să fie disponibilă în alte trei restaurante Subway din țară.

Prin intermediul aplicației clienții au posibilitatea de a crea nenumărate combinații de ingrediente printr-o simplă atingere a ecranului și de a le avea livrate în cel mai scurt timp. Aceasta este foarte intuitivă și le permite clienților să creeze meniuri gustoase în doar câteva minute, urmând toți pașii pe care cineva îi experimentează în mod normal într-un restaurant.

Potrivit companiei, utilizatorii trebuie să aleagă una dintre cele două opțiuni – livrare sau ridicarea comenzii, apoi să aleagă orașul în care locuiesc și, în cele din urmă, să introducă adresa lor. Aplicația va indica cel mai apropiat restaurant Subway și dacă există posibilitatea de livrare la adresa respectivă,  funcționând pe o distanță de 3 km, pentru a menține timpul de livrare sub 30-40 de minute. Apoi, utilizatorii trebuie să selecteze tipul de SUB, tortilla sau salata pe care o doresc și, de asemnea, mărimea și tipul de pâine pe care o preferă, dar și combinațiile de legume și sosuri. Utilizatorii poate plasa comanda și online, direct pe site.

Aplicația Subway are o facilitate numită “Comandă de Grup”, care permite utilizatorilor să trimită o notificare colegilor, anunțându-i că vor plasa comanda și invitându-i să aleagă ceva din meniu printr-un link. După ce toți au ales combinația preferată de SUB, comenzile sunt centralizate și trimise către restaurant, cu toate detaliile selectate. La sfârșitul procesului, aplicația calculează nota de plată pentru fiecare persoană din grup.

Aplicația Subway România a fost creată în colaborare cu Cloud Treats Inc. și implementată prin aplicația hipMenu dezvoltată de către Cloud Treats.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii