Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor, with a focus on covering important IT& C and Energy news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @georgiana1costea or drop me an email at georgiana.costea@forbes.ro

CORONAVIRUS |
|

SUA vor trimite doze de vaccin pentru imunizarea a 550.000 de soldați în Coreea de Sud

Statele Unite ale Americii vor livra doze de vaccin împotriva COVID-19 pentru un număr de 550.000 de soldaţi, decizie care pune pe primul loc interesul militarilor americani staţionaţi pe teritoriul sud-coreean.  
Joe Biden masca COVID

Anunţul preşedintelui Joe Biden a fost făcut într-o conferinţă de presă comună cu preşedintele sud-coreean Moon Jae In, aflat în vizită în SUA, informează dpa, citată de Agerpres.

Guvernul american se aşteaptă ca, până la finalul lunii mai, să fie suficiente doze de vaccin pentru întreaga populaţie a SUA, respectiv 330 de milioane de persoane. Aproximativ 60% dintre adulţi au primit până în prezent o doză de vaccin anti-COVID-19, iar aproape jumătate sunt imunizaţi complet.

În ceea ce privește Coreea de Sud, aproximativ 7% din populaţia de 52 de milioane de persoane a primit cel puțin o doză de vaccin anti-COVID-19, arată datele “Our World în Data”.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii