Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Industrie |
|

SUA: Scad vânzările pe piața auto

Specialiștii preconizează că recuperarea în industria auto se va produce lent, în timp ce locurile de muncă ale celor de la fabricile auto sunt în pericol din cauza scăderii cererii.  
cheiemasina

Specialiștii preconizează că recuperarea în industria auto se va produce lent, în timp ce locurile de muncă ale celor de la fabricile auto sunt în pericol din cauza scăderii cererii, informează Reuters.

Se preconizează că numarul scazut de comenzi de vehicule se va reflecta dramatic in vânzările înregistrate în iunie, conform raportului ce va fi întocmit de producătorii din industria auto miercuri. Cox Automotive prevede că vânzările de mașini in Statele Unite vor scădea până la 56% față de lunile precedente , ajungând la 1,3 milioane de autoturisme vândute, după ce în mai crescuseră la 83%, iar apoi au scăzut treptat în aprilie, ajungând la 77%.

Orice reduceri ale producției vor duce automat la reduceri ale locurilor de muncă într-o industrie care reprezintă 1/5 din vânzările de retail din SUA.

Zohaib Rahim, managerul economic al Cox Automotive a declarat “Dacă nu se va înregistra o creștere nici în 2021, aceasta va fi o problemă pentru producătorii auto. (…) Dar în prezent acesștia se folosesc de producție pentru a furniza mașini dealerilor”.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii