Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

SUA: Numărul deceselor COVID-19 se apropie de 190.000

În Statele Unite, numărul deceselor provocate de infecția cu coronavirus se apropie miercuri de 190.000, iar numărul de noi cazuri de infectare a crescut în Midwest în state precum Dakota de Sud și Iowa, acestea fiind declarat puncte de focare în ultimele săptămâni, conform Reuters.  
coronavirus

Iowa are în prezent una dintre cele mai ridicate rate de infectare din țară, de vreme ce 15% dintre testele făcute săptămâna trecută au ieșit pozitive pentru infectarea cu COVID-19. Conform unei analize Reuters, Dakota de Sud are o rată de testare pozitivă de 19%, în timp ce în Dakota de Nord rata de testare pozitivă este de 18%.

Creșterea numărului de cazuri din Iowa și Dakota de Sud vine ca urmare a redeschiderii liceelor din Iowa și după organizarea unui raliu anual de motociclism luna trecută în Sturgis, Dakota de Sud. Kansas, Idaho și Missouri sunt, de asemenea, printre primele 10 state cu rate crescute de testare pozitivă pentru COVID-19.

Cu toate acestea, statisticile arată că numărul de noi infecții cu coronavirus a scăzut timp de șapte săptămâni la rând pentru Statele Unite, cu o rată a mortalității de aproximativ 6.100 decese pe săptămână în ultima lună.

Potrivit unei analize pe cap de locuitor, Statele Unite ocupă locul 12 în lume în ceea ce privește numărul de decese, cu 58 de decese la 100.000 de oameni și locul 11 ​​în lume pentru numărul de cazuri, cu 1.933 de cazuri la 100.000 de rezidenți. În prezent, SUA are cel mai mare număr de cazuri confirmate din lume, cu 6,3 milioane de persoane infectate cu noul virus.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii