Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Leadership |
|

SUA: Marile companii angajează din rândul comunităților minoritare

Liderii marilor companii din Statele Unite, inclusiv băncile și giganții tehnologici, se unesc într-un grup menit să crească angajările din rândul comunităților minoritare.
 aboneaza-te
Angajari

Liderii marilor companii din Statele Unite, inclusiv băncile și giganții tehnologici, se unesc într-un grup menit să crească angajările din rândul comunităților minoritare, informează Reuters.

Consiliul CEO New York Jobs, din care fac parte 27 de companii mari, își propune ca până în 2030 să angajeze 100.000 de persoane din comunitățile minoritare de asiatici, latini și persoane de culoare cu venituri mici.

Jamie Dimon, directorul executiv al JPMorgan, Arvind Krishna, CEO-ul IBM și Julie Sweet, CEO Accenture sunt co-președinții acestui grup.

Companiile americane au fost presate din ce în ce mai tare pentru a depune eforturi de a ajuta minoritățile, oferindu-le oportunități de muncă, mai ales după protestele anti-rasism declanșate după moartea lui George Floyd în luna mai.

Mai mult, comunitățile minoritare au fost afectate economic sever din cauza crizei coronavirus. Tocmai de aceea, ele au acum nevoie de sprijin, oferindu-li-se noi oportunități.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii