Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

SUA: Croazierele rămân suspendate până la 15 septembrie

Academia Internațională Cruise Lines, cea mai importantă organizație comercială pentru industria mondială a croazierelor oceanice, a declarat că liniile sale de croazieră au prelungit perioada de suspendare a croazierelor.
 aboneaza-te
croazieră

Academia Internațională Cruise Lines, cea mai importantă organizație comercială pentru industria mondială a croazierelor oceanice, a declarat că liniile sale de croazieră au prelungit perioada de suspendare a croazierelor până pe 15 septembrie din cauze îngrijorărilor create de infecția cu coronavirus, informează USA Today.

Ordinul “restricție pentru navigație” dat de Centrul pentru controlul și prevenirea bolilor va expira pe 24 iulie. Până în prezent, nu a fost anunțată nicio prelungire a acestui ordin. Liniile membre CLIA sunt responsabile pentru 95% din croazierele oceanice.

Suspendarea croazierelor va fi valabilă pentru toate navele membre CLIA la care se aplică actualul ordin de la Centrul pentru controlul și prevenirea bolilor, valabil pentru navele care transportă 250 sau mai mulți pasageri.

Bari Golin-Blaugrund, directorul principal pentru comunicări strategice, a declarat: “Deși am sperat că activitatea de croazieră din SUA se va putea relua cât mai curând posibil după data de 24 iulie, este din ce în ce mai clar că va fi nevoie de mai mult timp pentru a relua traficul naval în SUA”.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii