Cautare
, Contributor

Cariere |
|

Studiu: Prima de Crăciun este pe primul loc în preferințele angajaților

Prima de Crăciun rămâne principalul beneficiu preferat de companiile și angajaţii din România cu ocazia sărbătorilor de iarnă, potrivit unei analize realizate de General Human Resources, furnizor specializat de servicii de resurse umane.
Laura Gheara_Managing Director, General Human Resources

Pe locul al doilea se situează al 13-lea salariu, urmat de tichetele cadou.

„Anumite companii oferă de la abonamente avantajoase la săli de sport sau la clinici private, până la acoperirea costurilor pentru cursuri de specializare. Sfârşitul de an reprezintă o perioadă solicitantă din punct de vedere financiar pentru angajaţi, astfel că beneficiile extrasalariale, cu precădere cele în bani, sunt apreciate de către români”, spune Laura Gheară, Managing Director al General Human Resources.

De asemenea, eforturile depuse de către angajaţi de-a lungul anului sunt răsplătite prin bonusurile de performanţă, care au ca scop fidelizarea salariaţilor, şi prin acordarea de premii de recunoaştere a meritelor, companiile desemnând „Angajatul anului” sau „Angajatul cu cele mai bune vânzări” în cadrul petrecerii de Crăciun. Anul acesta s-a observat o nouă abordare din partea unor companii din România, care au decis să redirecționeze sumele alocate pentru organizarea unor astfel de evenimente către susţinerea unor cauze umanitare.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii