FacebookTwitterLinkedIn

Un procent de 49% dintre aceștia își doresc piscină și SPA în hotelurile din țară, precum și spații comerciale (36%).

Cercetarea prezentată de Nordis Group a fost realizată de Reveal Marketing și arată că trei din 10 români ar fi dispuși să plătească mai mult pentru o vacanță în România atât timp cât e îndeplinită condiția de a avea parte de servicii superioare și de facilități de 5 stele. Dintre românii cu venituri mai mari, 50% susțin că sunt interesați să petreacă o vacanță în România într-o locație de 5 stele. În rândul femeilor, procentul ajunge la 47%.

Astfel, pentru români, principalele facilități care lipsesc din hoteluri sunt zona de piscină și SPA (49%), în special pentru cei cu vârsta cuprinsă între 35 și 55 ani, și serviciile de curățenie (42%), mai ales pentru bărbați (46%), pentru cei cu vârsta între 35 și 55 ani (46%), dar și pentru cei cu venituri mici (47%). Tot la capitolul facilități lipsesc și spațiile comerciale din hotel (36%), în special pentru femei (41%) și pentru tineri (39%).

Nordis Group pregătește pentru inaugurare ansamblul Nordis Mamaia 5* Zona de lobby și galeria comercială au fost deja inaugurate la sfârșitul lunii iulie 2021.