Cautare
, Contributor

Servicii financiare |
|

Studiu ING: Doar 35% din angajați își aleg singuri banca unde vor să își încaseze salariul

88% dintre clienții bancari din mediul urban folosesc un cont curent, iar 87% dintre deținătorii unui astfel de produs îl folosesc pentru a-și încasa salariul, reiese dintr-un studiu comandat de ING Bank România.
ING Bank

Dintre aceștia, doar 35% au ales în mod independent de angajator banca unde să își încaseze salariul, mai arată studiul. În urma rezultatelor, ING Bank a lansat ING Complet Card, eliminând taxele și comisioanele și îmbogățindu-l cu două servicii inovatoare: ING Bazar și Portează-ți banii, care aduc clienților beneficii relevante și mai multă flexibilitate.

Tot studiile au arătat că, pentru clienți, cele mai importante atribute în alegerea unui cont de salariu sunt: nivelul taxelor și comisioanelor (26%), reputația băncii (26%) și competitivitatea condițiilor de creditare (15%).

La doar o lună după lansare, ING Card Complet raportează rezultate extraordinare care demonstrează preferința clienților pentru produse construite prin participarea lor directă. Astfel, noul ING Card Complet a determinat o creștere de 25% a numarului de clienți noi comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut.

Prin serviciul Portează-ți banii, disponibil în ING Home’Bank, prin care se poate transfera salariul din alte bănci în contul ING Bank, instantaneu și fără niciun cost, din momentul lansării, peste 600 de clienți au ales sa își mute salariul la ING Bank utilizând noul serviciu și beneficiind astfel de oferta ING Card Complet cu zero taxe și comisioane.

„La ING Bank, eforturile noastre se concentrează în jurul clientului. În tot ceea ce facem  începem de la clienți: ascultăm ceea ce au de spus, îi implicăm în procesele noastre și, împreună, construim produse care să le servească unor nevoi reale. Implicarea clienților nu este însă ceva ce se întâmplă doar la momentul lansării unui produs, ci este un proces permanent. În tot acest proces, clienții ne sunt parteneri și consultanți care ne ajută să ne îmbunătățim la fiecare pas. Doar așa putem rămane cu adevarat relevanți”, a declarat Daniel Llano Manibardo, Director Retail Banking.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii