FacebookTwitterLinkedIn

La aproape 8 ani de la înființare, grila Itsy Bitsy, primul post de radio pentru copii din Europa, este dedicată, în parte, părinților.

”După experiența ultimilor ani și numeroase cercetări ale publicului, am ajuns la convingerea că educația copiilor începe cu cea a părinților. Așadar venim în sprijinul acestora cu programe noi care-i vizează în mod exclusiv. Astfel, ei au parte de informații utile, parenting și tips&tricks pentru a fi părinți mai buni”, declară Nadia Tătaru, director general ITSY BITSY.

Forbes Kids: Citește povestea postului de radio Itsy Bitsy

Echipa ITSY BITSY a conceput emisiuni speciale pentru părinți, care acoperă peste 50% din noua grilă. În timpul zilei, un interval orar generos este doar pentru parinti, între 9.00 și 17.00, de luni până vineri. Programe precum “Mamma Mia”, emisiune în direct de la 9.00-12.00 sau “Meditații pentru părinți” difuzate de la 16.00 și de la 22.00, alături de muzica preferată a părinților sunt  câteva dintre ingredientele noii grile. Binecunoscutele programe cu Itsy și Bitsy se mențin în grilă, dimineața de la 7 la 9 și seara între 17.00 și 22.00.

Acest demers vizează mai mult decât publicul ascultător, potrivit reprezentanților postului de radio. El se adresează și comunității de marketing, pentru a conștientiza target-ul special – părinții cu copii de până la 10 ani – pe care îl găsesc la Radio ITSY BITSY.