Cautare
, Contributor

Bunuri de consum |
|

Strongbow, marca de cidru numărul 1 în lume, lansată și în România

HEINEKEN a adus pe piața din România, Strongbow, o băutură alcoolică fermentată din mere, cu o concentrație de alcool de 4,5%.
strongbow

„Strongbow este o băutură unisex, ușor acidulată, cu un gust proaspăt și răcoritor, ce aduce consumatorilor români o propunere cu totul nouă: o băutură alcoolică produsă din mere, care se servește cel mai bine cu gheață. Introducerea Strongbow în portofoliul nostru și construirea categoriei cidru în România reprezintă una dintre cele mai mari inovații pe care compania noastră le-a facut vreodată. Sperăm că românii vor iubi această băutură autentică, «urban by nature»”, a declarat Onno Rombouts, Managing Director HEINEKEN România.

În România, Strongbow a fost lansat sub conceptul „Urban by Nature” ce transpune cidrul, o băutură fermentată din mere, în contextul urban.

Strongbow este marca de cidru numărul 1 în lume. Este o băutură cu un gust răcoritor și proaspăt, produsă din mere, cu un conținut de alcool de 4,5%.În România, Strongbow va fi disponibil în cele trei variante: Gold, Elderflower (soc) și Red Berries (fructe de pădure) la sticlă de 0,33 cl și doză de 0,4 cl. Produsul va fi disponibil la nivel național, în canalele retail și HoReCa.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii