FacebookTwitterLinkedIn

Doncafé Fresh  este o cafea High-end, cu adevărat proaspătă de la prăjire până la măcinare, personalizată din origini pure. Originile sale vin din Fraijanes Guatemala, Gitura Kenya, Sidamo Etiopia și Tarrazu Costa Rica, conferind cafelei note florale, de citrice, migdale, ciocolată sau caramel.

În 4 zile de la prăjire, aromele volatile se amestecă pentru a-i conferi cafelei cel mai bogat gust. După aceea, vârful de arome poate fi savurat doar în următoarele două săptămâni. Astfel, Doncafé Fresh definește prospețimea.  Doncafé Fresh poate fi încercat în Manufaktura by Doncafé între 4 și 18 zile de la prăjire, sau cumpărat pentru acasă în ambalaje de 250 gr.

„Doncafé Fresh” și “Manufaktura” sunt unice, și deschid drumul către experiențe și senzații pe care iubitorii de cafea au puține șanse să le aibă în România, și chiar în lume. Este un concept și un loc “înaintea timpului”, care inspiră și ridică standardele, dar și așteptările consumatorilor. În Manufaktura, totul este integrat și susținut de cuvintele cheie: „Proaspăt”, „Pentru tine”! Este o realizare românească 100%, de care suntem deja mândri!”, a spus Marius Meleșteu, General Manager Strauss pentru Europa Centrală și de Est.

Doncafé Fresh poate fi descoperită în Manufaktura by Doncafé, o cafenea gândită și creată să redefinească experiența savurării unei cafele proaspete. Manufaktura introduce, alături de cafeaua proaspătă, un întreg meniu culinar menit să completeze diversitatea aromelor de cafea proaspătă. Pasta bar, barul cu vinuri, zona de sucuri, toate sunt amplasate în jurul centrului, ocupat de utilajul de cafea Doncafé Fresh.