Cautare
, Staff

Servicii financiare |
|

Strategie de creștere a numărului de clienți: EY devine Strategic Learning Advisor pentru YPO, platforma dedicată directorilor din întreaga lume

EY anunță colaborarea cu YPO (Young Presidents' Organisation), platforma globală care conectează peste 25.000 de directori executivi din companii, cu venituri cumulate de peste șase trilioane de dolari, din 130 țări.
 aboneaza-te
shutterstock_CEO-director-lider-bani-castig

Firmele membre EY vor deveni consultanți strategici pentru zona de învățare pentru YPO la nivel global, ceea ce va da posibilitatea celor două organizații să beneficieze de conținutul și know-how-ul comun, să colaboreze în organizarea de evenimente și să împărtășească idei orientate către inovare. Această colaborare va da posibilitatea companiei EY să își consolideze relațiile cu antreprenorii și executivii de business, ajutându-i să-și extindă propriile rețele, să se conecteze cu profesioniști din mediul de business internațional, să facă față provocărilor, să inoveze și să-și accelereze creșterea”, au menționat reprezentanții EY.

YPO conectează unii dintre cei mai importanți directori și antreprenori din lume.

„EY înțelege puterea ecosistemelor și importanța acestora pentru antreprenorii care inovează și își asumă riscuri, ca suport în călătoria lor de afaceri. Această relație strategică va avea rolul de a conecta clienții EY cu membrii YPO și companiile acestora de la nivel global. De asemenea, ne va da posibilitatea să ajutăm și mai mult companiile să depășească provocările și să valorifice oportunitățile generate de fenomenele disruptive din piață și să-și accelereze creșterea”, a declarat Annette Kimmitt, EY Global Growth Markets Leader.

EY și YPO vor lansa o serie de dezbateri privind provocările și oportunitățile cu care se confruntă antreprenorii, directorii și cei care inovează permanent în afaceri. Membrii YPO vor avea posibilitatea să valorifice aceste cunoștințe și, alături de resursele și capabilitățile EY, să le aplice în propriile afaceri și rețele.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii