FacebookTwitterLinkedIn

Fondurile obţinute prin listarea încă deschisă vor fi alocate astfel pentru dezvoltarea produsului (22,9%), în crearea de conţinut (16%), în marketing (35,5%), în cheltuieli cu personalul (24,11%) şi altele (1,46%).

„Încrederea acordată de investitori ne propulsează tot mai aproape de lansarea publică a serviciului, din octombrie, dar și de expansiunea noastră internațională, ce va debuta, anul viitor, cu Estonia și Moldova. Listarea rămâne deschisă și pe parcursul următoarelor trei zile, iar potențialii investitori încă se pot alătura proiectului nostru cu ambiții globale, care democratizează și digitalizează cartea”, declară Cătălin Meșter, CEO, Storis.

Serviciul, evaluat la 3,9 milioane de Euro înainte de listarea pe platforma SeedBlink, este dezvoltat de o talentată echipă de tineri antreprenori români, cu focus pe minimalism, accesibilitate și streaming audio generos, de la ficțiune, până la afaceri, dezvoltare personală, mindfulness și meditație.

SeedBlink este platforma de investiții în startup-uri de tehnologie cu cea mai mare creștere din Europa din punct din punct de vedere al sumelor tranzacționate și a numărului de investitori. Compania își propune sa democratize procesul de investiții prin a îmbina vizibilitatea adusă de crowdsourcing, flexibilitatea business angels și expertiza VC, într-o platforma online.

Storis este prima aplicaţie de audiobooks, e-books şi podcast-uri în limba română, start-up partener al celor mai mari edituri din România. Serviciul grupează mii de titluri în limba română, uşurează accesul la informaţie şi este disponibil utilizatorilor oriunde şi oricând.