FacebookTwitterLinkedIn

Documentarul surprinde crearea albumului de classic rock “Exile on Main St.” al formației The Rolling Stones, dar și viața de alcool, droguri și scandal din acea perioadă a membrilor trupei.

În 1969, după o ceartă cu managerul lor, Alan Klein, ducând lipsă de bani, membrii formației s-au mutat în Franța alături de un amestec eclectic de femei frumoase, traficanți și dependenți de droguri, muzicieni, tehnicieni și bucătari francezi. Aici, în subsolul vilei lor închiriate, după multă muncă zilnică, în primele ore ale dimineții, a luat naștere albumul lor care a avut cel mai mare succes “Exile On Main St.”.

Avându-i pe Mick Jagger și Keith Richards ca producători executivi, documentarul prezintă această perioadă exuberantă de scandal și creativitate, dezvăluind o parte necunoscută a vieții în cadrul – sau în apropierea – trupei The Rolling Stones, în acea perioadă de plăceri și haos. Cu filmări din arhivă, tăieturi de filme din turnee și fotografii candide, Stones in Exile recreează perioada rock plină de succes a anilor 60.

BBC Knowledge, printr-o variată grilă de programe de non-ficțiune şi divertisment științific, îşi inspiră telespectatorii să privească lumea în care trăim dintr-o perspectivă nouă şi spectaculoasă.