Cautare
, Contributor

Sunt redactor Forbes Romania, coordonator al proiectului Forbes 50 cele mai influente femei din România, scriu despre cariere, educație și servicii medicale.

Media şi entertainment |
|

Sting înapoi la Bucureşti şi la bass

shutterstock_Sting.jpg
Sting cântă mâine la Bucureşti în cadrul turneului Back to Bass.

Pe 31 iulie 2013, Gordon Matthew Thomas Summer, cunoscut ca STING, revine în România pentru un concert ce va avea loc la Romexpo, în cadrul turneului Back To Bass. După diferite experimente muzicale, Sting şi-a reluat odată cu acest turneu postura cea mai cunoscută, cea de muzician rock. Turneul Back To Bassa pornit în luna mai în America de Nord, a trecut apoi prin Suedia, Franța, Germania, Norvegia, Italia.

Sting a vândut aproape 100 de milioane de albume, solo dar și alături de Police, iar ca artist solo a câștigat 10 Premii Grammy, un Golden Globe, un Emmy și a fost de trei ori nominalizat la Oscar. Cel care avea să fie cunoscut ca Sting s-a născut în orașul englez Newcastle, iar în 1977 s-a mutat la Londra pentru a forma trupa The Police, alături de Stewart Copeland și Andy Summers. Formația a lansat cinci albume, a câștigat șase Premii Grammy, iar în 2003 a fost introdusă în The Rock and Roll Hall of Fame.

Din 1985, Sting, compozitor, interpret, autor, actor, activist, a lansat 13 albume solo. Pentru a marca aniversarea a 25 de ani de carieră, Sting a lansat 25 Years, un box set de colecție și albumul The Best Of 25 Years. Sting 25, aplicația gratuită pentru iPad, onorată cu distincția Cannes Lions la categoria Best Design/Aestetic la Cannes Lions International Festival of Creativity oferă acces la imagini din concertul aniversar de 60 de ani al artistului, plus interviuri, fotografii, videoclipuri și multe altele.
Biletele la concertul de la Bucureşti, în deschiderea căruia vor cânta Mike & The Mechanics costă între 144,84 (Normal Circle, cele mai ieftine) si 479,25 lei (Tribună). Concertul de la București de pe 31 iulie este găzduit de Romexpo și organizat de D&D East Entertainment în colaborare cu Marcel Avram.

Citiţi mai multe despre concertele verii şi industria de entertainment în articolul apărut în numărul 106 al Forbes Romania https://www.forbes.ro/Tonul-banilor-face-muzica_0_8275.html

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii