FacebookTwitterLinkedIn

Compania a fost creată în 1964 de către familia Chimento și a devenit recunoscută pentru bijuteriile din aur elegante dar și contemporane, cu diamante și alte pietre prețioase. Ce le diferențiază de alte sute de mii de modele este stilul inconfundabil italienesc – armonios, elegant, șic, cu mare atenție la detalii.

GALERIE FOTO: BIJUTERIILE CHIMENTO

Stretch este una dintre cele mai populare colecții Chimento, fi ind considerate un fenomen la lansarea din 1990, datorită faptului că, fi ind incredibil de fl exibile și elastice, urmau parcă fi ecare mișcare a purtătoarei. Gama Armillas pune accentul pe tehnicile de prelucrare a aurului, care benefi ciază de un design emblematic pentru stilul Chimento – elemente repetitive, ținute laolaltă de o structură rezistentă. Forme geometrice, combinații de aur galben, alb și roz, alături de diamante și alte detalii prețioase.

Bamboo este o reinterpretare a siluetei bambusului, lansată la sfârșitul anilor ’90. Gama Bamboo Over reprezintă o așezare succesivă a zalelor, înconjurate de o linie de diamante, iar în Bamboo Classic versiunea verticală a elementului de bază este însoțită de un singur diamant sau, dimpotrivă, de un pavé de diamante.