Cautare
, Contributor

Afaceri |
|

Sticlele de „Tesla Tequila” au dispărut rapid de pe rafturile virtuale

Elon Musk și-a ținut promisiunea de a vinde „Tesla Tequila”, la doi ani după ce a cochetat cu această idee într-un tweet.  Iar acum, în câteva ore de la lansare, stocurile s-au epuizat.      
Tesla Tequila

Imaginile au dezvăluit o sticlă elegantă, în formă de fulger, mult diferită de ceea ce a prezentat Musk inițial publicului. Dar la câteva ore de la lansare, sticlele de 250 de dolari au fost vândute, relatează Reuters.

De altfel, miliardarul din Silicon Valley este cunoscut pentru vânzarea de produse mai ciudate, în ediții limitate. Astfel, Musk a vândut aruncătoare de flacără la 500 de dolari bucata la începutul anului 2018, strângând 10 milioane de dolari pentru un tunel de mare viteză. Anterior, el a oferit, într-o vânzare limitată, 50.000 de pălării Boring Company.

Teslaquila a fost mai mult decât o glumă de 1 aprilie

De ziua Păcălelilor în 2008 Musk a postat pe Twitter ideea „Teslaquila”, dar mulți au considerat-o doar o simplă glumă. Însă eforturile miliardarului de a pune acest nume pe sticle de băutură în luna octombrie a acelui an au fost respinse de producătorii mexicani de tequila.

Consiliul de reglementare Tequila din Mexic susținuse atunci că numele „Teslaquila” evocă cuvântul Tequila, iar acesta este un cuvânt protejat.

Potrivit magazinului online al companiei lui Musk, Tesla Tequila, produsă de Nosotros Tequila, este disponibilă numai în anumite state americane, inclusiv în New York, California și Washington. Însă deja nu mai este pe stoc.

Credit foto: Tesla

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii