Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Uncategorized |
|

Steve Martin: nu informația ajută oamenii să se decidă cu privire la ceva anume, ci contextul în care aceasta este prezentată

În cele „50 de secrete ale artei persuasiunii”,  Noah J. Goldstein, Cialdini și speakerul Growth Summit Steve Martin, vorbesc despre persuasiune ca știință și nu ca artă.
Screen Shot 2015-04-20 at 18.49.56

Este importat de înțeles cum funcționează din punct de vere psihologic persuasiunea  pentru că , apoi, îți va permite să aplici strategii sau tehnici care au fost științific dovedite ca fiind efective.

Citește și sfaturile lui Steve Martin, speaker în cadrul Growth Summit, despre impactul negativ pe care o gamă variată de produse îl poate avea asupra vânzărilor tale

Cartea, recomandată de ediția americană a revistei Fortune, a fost tradusă în 26 de limbi și vândută în peste 500.000 de exemplare.

„Această carte vă va ajuta să deveniţi un maestru al persuasiunii, indiferent dacă sunteţi manager, avocat, asistent medical, politician, chelner, vânzător, profesor sau orice altceva”, aflăm încă din primele pagini ale volumului.

Când vorbim despre persuasiune, ne referim la puterea de convingere a cuiva asupra celor din jur, unii s-au născut cu această abilitate, alții doar trebuie să-și o dezvolte punând în practică informațiile structurate în cele 52 de capitole din „50 de secrete ale artei persuasiunii”.

Citește și sfaturile lui Verne Harnish, speaker în cadrul Growth Summit, despre IMPORTANȚA DE A AVEA UN COACH

Dacă în prima parte a cărții vei învăța cum să schimbi lucrurile mici care îți afectează productivitatea, cum să lucrezi cu cei din jur și cum să îi motivezi pe ceilalți, în a doua parte vei învăța să îți vinzi produsele. De exemplu,  tehnici precum limitarea numărului de opțiuni fiindcă atunci când clientul se vede pus în fața mai multor opțiuni poate deveni brusc nehotărât și va căuta în altă parte produsul, stabilirea valorii pentru ceea ce compania ta oferă gratis pentru ca produsul să nu fie considerat ieftin, folosirea de dovezile sociale sau anunțarea că produsul poate să nu mai fie în stoc în scurt timp datorită cererii foarte mari, îți ca crește șansa să îi influențezi pe cei din jurul tău.

Cuprinzând o varietate de exemple reale și explicând secretele din spatele multor acțiuni ale oamenilor care s-au dovedit de succes, volum prezintă tot ce îți trebuie pentru a te transforma într-o persoană influentă.

Deși cartea nu vine la pachet cu instrucțiuni de folosire, dacă luăm în considerare dimensiunea redusă a articolelor, după fiecare capitol lecturat ar fi indicată o pauză, pentru a te gândi la cele scrise și la modurile în care le-ai putea folosi în viața reală.

Citește și sfaturile lui Ari Meisel, speaker în cadrul Growth Summit, despre CELE MAI BUNE METODE DE A-ȚI EFICIENTIZA TIMPUL

Trucurile, prezentate  rapid, poate te vor face să spui: aha! în repetate rânduri, după ce afli metodele prin care reclamele îi manipulează  pe consumatori.

„Învățăm că nu informația ajută oamenii să se decidă cu privire la ceva anume, ci contextul în care aceasta este prezentată”.

Steve Martin este speaker în cadrul GROWTH SUMMIT – Evenimentul la care se întâlnesc liderii companiilor în expansiune și va vorbi în intervalul 09.30 – 11.30  despre “Influența la muncă”. Înscrie-te acum la Growth Summit.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii