FacebookTwitterLinkedIn

Stephanie Phair, directorul strategic al Farfetch, a fost numită în calitate de președinte al BFC – Consiliului Britanic de Modă. Cea care a avut această funcție, Co-fondatoarea Net-a-Porter, Natalie Massenet, a demisionat în decembrie 2017 după ce a condus organizația timp de cinci ani. Numirea va fi formalizată în cadrul ședinței consiliului de administrație din 5 iulie, cu un angajament inițial de trei ani.

Stephanie Phair, care este și membru al consiliului firmei de capital Felix Capital și care se află în board-ul mărcii luxemburgheze de lux Moncler s-a alăturat companiei Farfetch în noiembrie 2016 plecând de la site-ul de discount al Net-a-Porter, Outnet, unde a avut funcția de președinte și a făcut parte din echipa executivă a grupului Net-a-Porter, din 2009 până în 2015. Înainte de aceasta, Phair a lucrat pentru piața online de lux pentru branduri precum Portero (acumulând 13 ani de experiență în ecommerce), dar și American Vogue sau Issey Miyake.

Printre punctele cu prioritate ale agendei sale, Stephanie adaugă revigorarea London Fashion Week, care în sezoanele recente s-a luptat pentru a oferi aceleași interese media generate de săptămânile modei la Milano și Paris.

Sursa: www.businessoffashion.com