Cautare
, Contributor

Bunuri de consum |
|

Stephane Batoux, noul director general al Albalact

Fostul director general al Coca-Cola România, francezul Stéphane Batoux, a fost cooptat în conducerea Albalact, în funcţia de director general.  
Stephane Batoux

Stéphane Batoux preia, astfel, începând de astăzi, planurile de dezvoltare ale companiei de la Raul Ciurtin, președintele Consiliului de Administrație al companiei, care timp de patru ani a condus Albalact și din funcția de director general.

„Albalact a crescut mult în ultimii ani, a ajuns cea mai mare companie românească de lactate și astăzi este lider pe segmente importante din industrie. Strategia companiei vizează în continuare creșterea. Tocmai am încheiat investiții noi și am extins capacitățile de producție, am inovat portofoliul și am adus produse unice în piață, iar alte proiecte mari sunt în pregătire. Albalact intră într-o noua etapă de dezvoltare, una decisivă, iar pentru a susține această etapă avem nevoie de un management bine structurat și vizionar. Întotdeauna am căutat să construim strategia companiei cu oameni buni, care știu nu doar unde să caute oportunitățile de creștere, dar și să vadă perspectiva. Stéphane Batoux este un manager cu experiență îndelungată și valoroasă în industria FMCG și vine să completeze o echipă de profesioniști care a clădit temeinic evoluția și performanța companiei în ultimii ani”, declară Raul Ciurtin, președintele Albalact.

Stéphane Batoux a spus cu această ocazie că este “extrem de fericit să mă alătur uneia dintre cele mai dinamice companii de pe piața românească a lactatelor din ultimii cinci ani, o companie care și-a dovedit abilitatea de a fi câștigătoare cu îmbunătățirea profitabilității. Sunt în mod special entuziasmat de planurile strategice pe termen lung ale Albalact și voi aduce experiența mea din industria FMCG împreună cu expertiza mea pe piața lactatelor pentru a contribui la creșterea companiei mai departe”.

Stéphane Batoux vine la Albalact după un mandat de doi ani în poziția de director general la Coca-Cola HBC România. Anterior acestei funcții, Batoux a condus timp de trei ani afacerile companiei Danone România, tot în funcția de director general. Noul director general Albalact are 49 de ani și titlul MBA obținut la Înalta Şcoală de Comerț (École Superieure de Commerce) din Bordeaux, Franța şi este tatăl a trei fete.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii