Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

IT |
|

Stefanini recrutează 50 de persoane pentru un centru de suport în Târgu Mureș

Stefanini România, subsidiara locală a Stefanini, companie globală de externalizare a serviciilor IT, deschide un nou centru de suport la Târgu Mureș, pentru care va recruta 50 de persoane în următorul an.
call center centru contact telefon

Recrutările vor începe în această lună, fiind căutați candidați pentru poziția de Service Desk Analyst, pentru limbile germană și maghiară. Cunoașterea limbii engleze la nivel avansat este o cerință obligatorie pentru toți candidații. Pentru secțiunea de limbă germană vor fi recrutați 50 de angajați, iar pentru maghiară se vor face angajări în funcție de nevoile companiei. Dintre angajații care vor fi recrutați în noul centru, 80% vor avea un nivel de experiență junior, iar 20% senior.

Compania ar vrea ca, în următorii doi ani, numărul angajaților din noul centru să ajungă la 100.

„Le vom oferi angajaților din Târgu Mureș posibilitatea dezvoltarii unei cariere într-o companie multinațională, axată pe performanță și valori legate de performanță. Aceștia vor avea oportunitatea de a fi expuși la mediul internațional de lucru din cadrul Stefanini”, a declarat Andreea-Dana Stănescu, Service Delivery Senior Director, Stefanini România.

Noul centru va furniza servicii pentru companii multinaționale, care au nevoie de suport tehnic în mai multe limbi străine. Clienții care vor fi deserviți de noul centru vin din diverse domenii, precum: producție, servicii financiare și de management sau automotive.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii